By Anna Creative

VEM ÄR JAG


Hej! Anna Nilson heter jag och i oktober 2020 debuterade jag som författare med barnboken "Jakten på den försvunna mamman", som passar barn mellan ca 5-9 år.


De första tankarna om boken föddes en kväll när vi precis sagt hejdå till min man, som är Försvarsmaktsanställd. Han ska iväg för att jobba en längre period, och jag sitter med vår gråtande son i knät och försöker trösta honom.


Själv arbetar jag i stiftelsen Drivhuset Skaraborg där jag inspirerar, stöttar och coachar studenter att förverkliga idéer och starta egna företag. Det är fantastiskt och det bästa av allt är att samtidigt som jag ska inspirera dem, så blir jag otroligt inspirerad själv.


Slutsatsen är att vi båda har arbeten som vi älskar och där vi vill prestera. Vi har även två underbara barn som betyder mest av allt för oss. Det här är vi så klart inte ensamma om och jag vet att många föräldrar spenderar perioder borta från sina barn för att tex arbeta eller studera. Detta kan vara en stor påfrestning och utmaning både för barnen och för föräldrarna.


Den här boken tar därför med barn, som stundtals saknar sin eller sina föräldrar, på ett spännande äventyr för att få tiden att gå fortare. Efter varje kapitel finns även tips på aktiviteter och lekar för att främja barnens kreativitet, läs- och leklust.


Jag önskar er massor av läsgladje!

Anna Nilson skriver barnboken "Jakten på den försvunna mamman" som passar som en pressent till barn i åldrarna 5 till 9 år.

Har du några frågor ...


... eller vill du kanske ha en personlig hälsning i boken?  Tveka inte att höra av dig till mig!